Na sous vide sa môžu používať iba špeciálne viacvrstvové plastové vrecká , ktorých vnútorná vrstva spĺňa normy hygieny potravín a vonkajšia vrstva je odolná voči vode, pare a teplotám do určitej hodnoty. Stredné vrstvy zabezpečujú mechanickú pevnosť vákuového vrecka. Naše výrobky neobsahujú BPA a žiadne škodlivé látky, ktoré sa často nachádzajú v iných plastoch. Bezpečnosť potravín je pre nás veľmi dôležitá.
Minimálne požiadavky:
- Vnútorná vrstva prichádzajúca do kontaktu s potravinami je bezpečná pre potraviny.
- Minimálne 3 vrstvy
- Hrúbka 85 – 110 mikrónov
- Bez poškodenia odolá teplotám 115 – 121 stupňov Celzia po dobu najmenej 2 hodín.
- Bez zmäkčovadiel a iných chemikálií, ktoré sa rozpúšťajú teplom
Internetový obchod s prémiovou sous vide fóliou