Aké vákuové vrecká sa dajú použiť na varenie metódou Sous Vide?


Na sous vide sa môžu používať iba špeciálne viacvrstvové plastové vrecká , ktorých vnútorná vrstva spĺňa normy hygieny potravín a vonkajšia vrstva je odolná voči vode, pare a teplotám do určitej hodnoty. Stredné vrstvy zabezpečujú mechanickú pevnosť vákuového vrecka. Naše výrobky neobsahujú BPA a žiadne škodlivé látky, ktoré sa často nachádzajú v iných plastoch. Bezpečnosť potravín je pre nás veľmi dôležitá.

Minimálne požiadavky:

  • Vnútorná vrstva prichádzajúca do kontaktu s potravinami je bezpečná pre potraviny.
  • Minimálne 3 vrstvy
  • Hrúbka 85 – 110 mikrónov
  • Bez poškodenia odolá teplotám 115 – 121 stupňov Celzia po dobu najmenej 2 hodín.
  • Bez zmäkčovadiel a iných chemikálií, ktoré sa rozpúšťajú teplom

Internetový obchod s prémiovou sous vide fóliou

PODOBNÉ PRÍSPEVKY