Suché dozrievanie

Dry Ager: dozrievanie mäsa

Dry Ager je značka svetoznámej nemeckej skupiny Landig, ktorá okrem iného vyrába chladiace boxy na zver Landig, ktoré sú na trhu špičkou, a vákuové stroje a vákuové fólie Lava. Spoločnosť založil v roku 1982 Manfred Landig, ktorý ako vášnivý poľovník chcel zachovať kvalitu zveriny pomocou chladiacej techniky.

O 30 rokov neskôr sa synovia pána Landiga, na základe svojich existujúcich skúseností s chladením, začali zaoberať suchým zrením mäsa. V roku 2013 uviedli na trh prvú zreciu skriňu Dry Ager, ktorá jedným ťahom spôsobila revolúciu v zrení mäsa. Predtým sa zrenie mäsa vykonávalo v priemyselnom meradle, vo veľkých, prísne klimatizovaných zrecích miestnostiach. So zariadením Dry Ager si teraz každý môže pripraviť dokonale vyzreté mäso a iné potraviny, a to aj doma.

Pozrite si naše produkty pre suché zrenie

Dry Ager: dozrievanie mäsa

Dry Ager je značka svetoznámej nemeckej skupiny Landig, ktorá okrem iného vyrába chladiace boxy na zver Landig, ktoré sú na trhu špičkou, a vákuové stroje a vákuové fólie Lava. Spoločnosť založil v roku 1982 Manfred Landig, ktorý ako vášnivý poľovník chcel zachovať kvalitu zveriny pomocou chladiacej techniky.

O 30 rokov neskôr sa synovia pána Landiga, na základe svojich existujúcich skúseností s chladením, začali zaoberať suchým zrením mäsa. V roku 2013 uviedli na trh prvú zreciu skriňu Dry Ager, ktorá jedným ťahom spôsobila revolúciu v zrení mäsa. Predtým sa zrenie mäsa vykonávalo v priemyselnom meradle, vo veľkých, prísne klimatizovaných zrecích miestnostiach. So zariadením Dry Ager si teraz každý môže pripraviť dokonale vyzreté mäso a iné potraviny, a to aj doma.

Pozrite si naše produkty pre suché zrenie

Veda zamknutá v skrini

Zrenie v chladiacich boxoch Dry Ager je v podstate chladnička, ktorá presne reguluje teplotu, vlhkosť, vetranie a prúdenie vzduchu. To všetko v antibakteriálnom prostredí s viacstupňovým čistením a sterilizáciou vzduchu vstupujúceho do chladničky.

Dry Ager sa dá použiť na zrenie nielen bravčového mäsa, ale aj šuniek, klobás, hydiny, rýb, syrov a dokonca aj vína. Vďaka technológii SmartAging® vyvinutej v roku 2021 je možné mikroklímu potrebnú pre optimálne zrenie aktuálnej ingrediencie nastaviť jediným stlačením tlačidla a po získaní dostatočných skúseností s vyzrievaním ju možno dokonca upraviť podľa vlastnej chuti.

Skrine na zrenie mäsa Dry Ager

Skutočný steak sa vyrába zo zrejúceho mäsa

Suché zrenie je dlhý proces, ktorý mimoriadne zjemňuje mäso, koncentruje jeho chute a rozvíja hlboké, komplexné arómy, ktoré úplne chýbajú v nezrelom mäse. Zrelé mäso sa rozplýva v ústach a ponúka množstvo lahodných súst pre milovníkov gurmánskeho jedla. V skutočnosti sa skutočný steak vždy vyrába zo zrejúceho mäsa.

Pomocou zariadení Dry Ager si môže každý doma pripraviť vysokokvalitné zrejúce produkty, ktoré si tak vysoko cenia kuchári a gurmáni. Široká škála použitia výrazne prispieva k popularite Dry Ageru, pretože sa dá použiť na zrenie nielen mäsových výrobkov, ale aj syrov, vín a dokonca aj byliniek.

Naše príslušenstvo pre suché zrenie

Skutočný steak sa vyrába zo zrejúceho mäsa

Suché zrenie je dlhý proces, ktorý mimoriadne zjemňuje mäso, koncentruje jeho chute a rozvíja hlboké, komplexné arómy, ktoré úplne chýbajú v nezrelom mäse. Zrelé mäso sa rozplýva v ústach a ponúka množstvo lahodných súst pre milovníkov gurmánskeho jedla. V skutočnosti sa skutočný steak vždy vyrába zo zrejúceho mäsa.

Pomocou zariadení Dry Ager si môže každý doma pripraviť vysokokvalitné zrejúce produkty, ktoré si tak vysoko cenia kuchári a gurmáni. Široká škála použitia výrazne prispieva k popularite Dry Ageru, pretože sa dá použiť na zrenie nielen mäsových výrobkov, ale aj syrov, vín a dokonca aj byliniek.

Naše príslušenstvo pre suché zrenie

Skrine na zrenie mäsa a príslušenstvo k technológii Dry Ager

Často kladené otázky

Máte ešte nejaké otázky?

Všetky naše produkty Suché dozrievanie