Dry Ager: dozrievanie mäsa
Dry Ager je značka svetoznámej nemeckej skupiny Landig, ktorá okrem iného vyrába chladiace boxy na zver Landig, ktoré sú na trhu špičkou, a vákuové stroje a vákuové fólie Lava. Spoločnosť založil v roku 1982 Manfred Landig, ktorý ako vášnivý poľovník chcel zachovať kvalitu zveriny pomocou chladiacej techniky.
O 30 rokov neskôr sa synovia pána Landiga, na základe svojich existujúcich skúseností s chladením, začali zaoberať suchým zrením mäsa. V roku 2013 uviedli na trh prvú zreciu skriňu Dry Ager, ktorá jedným ťahom spôsobila revolúciu v zrení mäsa. Predtým sa zrenie mäsa vykonávalo v priemyselnom meradle, vo veľkých, prísne klimatizovaných zrecích miestnostiach. So zariadením Dry Ager si teraz každý môže pripraviť dokonale vyzreté mäso a iné potraviny, a to aj doma.