Šéfkuchári o Sous Vide Supreme

Zážitky sous vide od šéfkuchárov


Richard Blais – víťaz súťaže Top Chef All Stars, majiteľ Flip Burger Boutique, Atlanta, GA

„Pomocou SousVide Supreme dokážeme vždy dosiahnuť perfektné výsledky.“

Richard Blais je známy tým, že posúva kulinárske hranice, o čom svedčia jeho vystúpenia v relácii „Top Chef“ televízie BRAVO, ktorá získala cenu Emmy, a v relácii „Iron Chef America“ televízie Food Network. Tento šéfkuchár, ktorý študoval na Culinary Institute of America v New Yorku a vo French Laundry v Kalifornii, má hlboký záujem o experimentovanie s technikou sous vide, ktorú presadzuje ako jeden z najvýznamnejších trendov varenia 21. storočia.


Ouita Michel – majiteľka/šéfkuchárka, Holly Hill Inn, Midway, KY

„SousVide Supreme nám umožnil ovládať všetko, čo varná doska nedokáže. Napríklad pri varení bažantich pŕs zostanú dokonale šťavnaté a krehké. Vždy dokonalé, bez dohadov.“

Ouita Michel a jej manžel Chris prevádzkujú tri reštaurácie v štýle Kentucky Bluegrass, ktoré všetky zdieľajú mestskú, príjemnú atmosféru a vynikajúce jedlo. Kuchyňa v Ouite je založená na miestnych farmách, čo je filozofia, ktorá je súčasťou filozofie reštaurácií páru od 80. rokov 20. storočia. Holly Hill Inn je podľa denníka The New York Times „pokladnicou“.


Jason Wilson – šéfkuchár/majiteľ, CRUSH, Seattle, WA

„Veľkosť a hmotnosť zariadenia SousVide Supreme sú veľkou výhodou v našom cateringovom priemysle, ako aj pre menšie akcie a súkromné ​​večere. Zariadenie sa ľahko prepravuje a používa vo všetkých situáciách, presne udržiava teplotu, rýchlo sa zohrieva a je vynikajúce na prípravu rýb, mäsa a zeleniny.“

V roku 2006 bol Jason Wilson renomovaným časopisom Food and Wine vyhlásený za jedného z desiatich najlepších nových šéfkuchárov v Severnej Amerike a v roku 2010 získal cenu Jamesa Bearda za „najlepšieho šéfkuchára na severozápade“.


Jonathon Davies – šéfkuchár a konzultant pre menu pre súkromné ​​akcie, JonathonDavies.com

„Môžem úprimne povedať, že akonáhle niekto vyskúša varenie metódou sous vide , jeho vzťah k vareniu sa navždy zmení! SousVide Supreme je dôkazom dokonalosti nielen svojím vzhľadom, ale aj svojou funkčnosťou a kvalitou jedla. Kým niekto neochutnal steak pripravený metódou sous vide, nikdy to naozaj nezažil – je to naozaj také dobré.“

Jonathon Davies vyhral súťaž ITV o najlepšie britské jedlo roku 2010.


Alex Seidel – šéfkuchár/majiteľ reštaurácie Fruition, Denver, Colorado

„Za dvadsať rokov skúseností som vyskúšal mnoho kuchynských spotrebičov, ale SousVide Supreme sa stal jedným z mojich najobľúbenejších. Šéfkuchári na celom svete pracujú s technikou sous-vide a tento vodný kúpeľ uľahčuje prípravu receptov, čistenie a dodáva bohaté chute.“

Alex Seidel bol viackrát nominovaný Nadáciou Jamesa Bearda na cenu „Najlepší šéfkuchár juhozápadu“ a v roku 2010 ho časopis Food and Wine ocenil ako „Najlepší nový šéfkuchár roka“.


Tom Cockerill – šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Entropy, Leicester, Spojené kráľovstvo

„Na prípravu a servírovanie mnohých našich jedál používame vodný kúpeľ SousVide Supreme. Moderný dizajn z nehrdzavejúcej ocele mu dodáva elegantný vzhľad a je dostatočne pevný, aby vydržal aj v rušnej reštauračnej kuchyni.“

Entropy získala množstvo ocenení vrátane ocenenia „Najlepšia krčma/reštaurácia v Leicestershire“ na udeľovaní cien za cestovný ruch v Leicestershire.


Katherine Emmenegger - výkonná šéfkuchárka, Great News! Cooking School, San Diego, Kalifornia

„SousVide Supreme sa mimoriadne ľahko používa, je presný a ľahko sa čistí. Odporúčam ho každému, kto chce zdravé a precízne pripravené jedlá, ktoré si môže kedykoľvek podávať.“

Katherine Emmenegger je v súčasnosti majiteľkou a manažérkou spoločnosti Entrée Preneur, ktorá sa zameriava na rôzne oblasti gastronómie.


Jamie Watson – majiteľ/šéfkuchár, Delicioux, Nashville, TN

„Jednou z najväčších výhod varenia metódou sous vide je jednoduchosť, s akou môžete zakaždým dosiahnuť lahodné výsledky. SousVide Supreme posúva túto jednoduchú metódu varenia na novú úroveň. Má skvelú reguláciu teploty – ľahko sa používa – a jeho kompaktná veľkosť je ideálna do menších kuchýň.“

Jamie Watson absolvoval renomovaný Francúzsky kulinársky inštitút v New Yorku a jeho najnovšia reštaurácia DELICIOUX ponúka chutné obedy, ako aj čerstvo upečený chlieb a pečivo.


Phillip Foss - šéfkuchár, Foss Food Trucks, Chicago, IL

„SousVide Supreme ponúka presnosť, ktorú v reštaurácii očakávame, a praktickosť, ktorú oceňujú domáci používatelia!“

Phillip Foss získal ako výkonný šéfkuchár v chicagskej reštaurácii Lockwood množstvo ocenení vrátane 3 hviezdičiek od Chicago Tribune a Chicago Sun Times a 4-diamantového hodnotenia od AAA.


Alex Chow – šéfkuchár, Kai Mayfair, Londýn, Spojené kráľovstvo

„SousVide Supreme je jednoduchý, spoľahlivý a presný nástroj, ktorý mi umožňuje objavovať nové dimenzie kulinárskej kreativity bez toho, aby som sa musel sústrediť na vybavenie.“

Kai Mayfair získala tri roky po sebe michelinskú hviezdu a titul „Najlepšia čínska reštaurácia v Londýne“.


Lenard Rubin – šéfkuchár/partner, The Vig Uptown, Phoenix, AZ

„Hoci technológia sous vide nie je nová, Sous Vide Supreme spôsobila revolúciu v dostupnosti a použiteľnosti tejto technológie pre reštaurácie. Teraz môžeme vyrábať vysokokvalitné jedlo s menším počtom zamestnancov.“

Lenard Rubin bol v roku 2002 uvedený do Arizonskej kulinárskej siene slávy a v roku 2006 bol vo Phoenixe vyhlásený za „Šéfkuchára roka“.


Eric Arrouzé – majiteľ/prevádzkovateľ, onlineculinaryschool.net

„Vďaka Sous Vide Supreme sa technológia stala dostupnou a jednoduchou. Moje kuchyne sú plné týchto fantastických zariadení. Ľahko sa používajú a pomáhajú kuchárom vytvárať dokonalé jedlá vďaka presnej regulácii teploty.“

Eric Arrouzé má viac ako 27 rokov skúseností v luxusných hoteloch a reštauráciách, v súčasnosti vyučuje v Kanade a vedie online gurmánsky klub.


Susie Norris – zakladateľka/prezidentka a šéfkuchárka, Happy Chocolates, Los Angeles, Kalifornia

„Presnosť teploty zariadenia SousVide Supreme je dar z nebies pre každého, kto pracuje s čokoládou. Potrebujeme presné teploty na kontrolu chemického zloženia čokolády a SousVide to poskytuje.“

Oceňovaný obchod s čokoládou Susie Norrisovej s názvom Happy Chocolates bol prezentovaný v reláciách Food Network a v časopisoch MORE.

PODOBNÉ PRÍSPEVKY