Autor: sousvidehungary.hu
Ľahké a svieže zeleninové jedlo, ktoré sous vide prakticky pripraví za nás . Stačí nám stráviť pár minút prípravou ingrediencií a potom sa sous vide postará o všetko. Je ťažké pripraviť takúto zdravú večeru rýchlejšie!
Zloženie
- 1/2 stredne veľkej šalotky, ošúpanej a nakrájanej na kocky
- 300 g (2 šálky) čerstvých zelených fazúľ, nakrájaných na 2-3 cm kúsky
- 100 ml kondenzovanej hubovej polievky
- 1 vajce, dobre rozšľahané
- 1/4 šálky (60 ml) panko strúhanky
- soľ a korenie podľa chuti
- 80 g konzervovanej vyprážanej cibule
Príprava
- Predhrejte sous vide na 85 °C.
- Všetky ingrediencie (okrem opraženej cibule!) vložte do vákuovo uzavretého vrecka . a masírujte, aby sa ingrediencie rovnomerne premiešali.
- Môže ísť do vákuového balenia , uzavrieť a vložiť na 2 hodiny do vody.
- Vyberte vrecko zo sous vide hrnca a lyžicou prelejte teplý guláš do servírovacej misky.
- Posypte chrumkavou cibuľkou navrch a podávajte.
Tip
- Ak nechcete fazuľovú zapekanku zjesť hneď, ihneď po sous vide vložte vákuové vrecko na 20 minút do ľadového kúpeľa a potom do chladničky až na 48 hodín. Môžete ho zohriať tak, že vrecko na 30 minút vložíte späť do sous vide kúpeľa vyhriateho na 71 °C. Potom ihneď podávajte.