Autor: sousvidehungary.hu
Vyprážané kuracie krídelká sú hviezdnym predjedlom na večierky a domáce oslavy. Sú ľahko pripraviteľné, rýchle, každý ich pozná, každý ich miluje. Preto sú ideálne na prekvapenie našich hostí. Pretože sous vide V roku 2018 to kuracie krídelká posúvajú na vyššiu úroveň. Sú šťavnaté, krehké a majú bohatú chuť, ktorú bežný spôsob varenia nedokáže odhaliť. Pridajte trochu barbecue alebo chilli omáčky a môžete si vyslúžiť uznané pochutnávanie svojich hostí.
Zloženie
- 10 kuracích krídeliek
- soľ
- 50 ml rastlinného oleja
Príprava
- Predhrejte vodný kúpeľ na 75 °C.
- Krídla rozrežte na tri časti v kĺboch. Nepoužívame kostnaté špičky krídel, iba mäsité stredné časti a „kombinované“ špičky krídel.
- Osoľte, potom vložte do vákuového vrecka a uzavrite .
- Duste 7 hodín.
- Vyberte krídelká z vrecka a opečte ich na rozpálenej panvici s trochou oleja, kým šupka nebude chrumkavá.
Tipy
- Okrem vyprážania na panvici môžete vyskúšať aj vyprážanie kuracích krídeliek metódou sous-vide pre ešte chrumkavejší výsledok.
- Ak máte často hostí, môžete kuracie krídelká po sous vide zmraziť, ktoré potom môžete kedykoľvek použiť.