Kuracie krídelká pripravené metódou sous vide – jednoducho skvelé

Sous Vide csirkeszárny – Egyszerűen nagyszerű

Autor: sousvidehungary.hu

Vyprážané kuracie krídelká sú hviezdnym predjedlom na večierky a domáce oslavy. Sú ľahko pripraviteľné, rýchle, každý ich pozná, každý ich miluje. Preto sú ideálne na prekvapenie našich hostí. Pretože sous vide V roku 2018 to kuracie krídelká posúvajú na vyššiu úroveň. Sú šťavnaté, krehké a majú bohatú chuť, ktorú bežný spôsob varenia nedokáže odhaliť. Pridajte trochu barbecue alebo chilli omáčky a môžete si vyslúžiť uznané pochutnávanie svojich hostí.

Zloženie

  • 10 kuracích krídeliek

  • soľ

  • 50 ml rastlinného oleja

Príprava

  1. Predhrejte vodný kúpeľ na 75 °C.

  2. Krídla rozrežte na tri časti v kĺboch. Nepoužívame kostnaté špičky krídel, iba mäsité stredné časti a „kombinované“ špičky krídel.

  3. Osoľte, potom vložte do vákuového vrecka a uzavrite .

  4. Duste 7 hodín.

  5. Vyberte krídelká z vrecka a opečte ich na rozpálenej panvici s trochou oleja, kým šupka nebude chrumkavá.

Tipy

  • Okrem vyprážania na panvici môžete vyskúšať aj vyprážanie kuracích krídeliek metódou sous-vide pre ešte chrumkavejší výsledok.
  • Ak máte často hostí, môžete kuracie krídelká po sous vide zmraziť, ktoré potom môžete kedykoľvek použiť.